• Ravintola ilta

    Ravintola Nallikari tarjoaa tunnelmallisia hetkiä!

  • Rantakabinetti

    Nykyaikaiset kokoustilat...

  • Taulu

    Ravintolasalin merellinen sisustus...

  • Sali

    Merellistä tunnelmaa...

Lounaslista

Lounas               Ma - Pe      11.00 - 15.00
NallikariBrunssi     La   - Su          12.00 - 16.00

Lounas Pe 17.8.

 Savuporo-metsäsienikeitto (l,g)
***
Päivän liha & kala:

Haudutettua turskaa ja ruskistettua voikastiketta (l,g)
Paistettua possunkylkeä ja paprikakastiketta (m,g)

***

Jälkiruoka:
Kahvi/Tee
Pientä makeaa

Keitto 9,50 € I Saaristolaispöytä 15,50 €
Lounasbuffet 21,00 €
Lautastarjoiluna businesslounas 25,00 eur
Kaikki lounaat sisältävät Thor Aqua hapotetun tai still veden,
sekä kahvin tai teen.

Saaristolaispöytä 15,50€/hlö
Ravintola Nallikarin Saaristolaispöydästä kokoat
maistuvan salaatin 
tuoreista raaka-aineista
ja nautit lisänä maukkaan lounaskeiton.
Tarjoamme aitoja makuja ja merellistä tunnelmaa,
Oulun parhaalla paikalla.

Jäähilepöydästä salaatteja, kaloja ja äyriäisiä,
sekä päivän keitto
kahvi tai tee

Lounasbuffet 21 €
Alkuun Saaristolaispöytä ja päivänkeitto
Pääruoaksi päivän kala- ja liha-annos
kahvi tai tee
Pieni makea


Tervetuloa!

Pöytävaraukset 044 5151 500 tai myynti@ravintolanallikari.fi
Varaa pöytä!
Saman päivän varaukset puhelimitse.
www.ravintolanallikari.fi
Palvelemme
ma-ti 11:00 - 22:00 |ke-pe 11:00-23:00 la 12:00 - 23:00 SU 12:00 - 19.00

Nallikari Brunssi tarjolla lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12.00 -16.00
Ravintola Nallikarin vieressä 130 ilmaista parkkipaikkaa!

Palvelemme

Ma-ti 11-22 |ke-pe 11-23 | la 12-23 | su 12-19
Nallikarinranta 15 | 90510 Oulu
Puh: 044-515 1500
myynti@ravintolanallikari.fi

Varaa pöytä / Saman päivän varaukset puhelimella!

 tripadvisor nallikariFacebook nallikariTwitter nalikariKuvahaun tulos haulle instagram logo

Päivän lounas

Löydä ravintola Nallikariin

kartta


Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.