MenuChef

47 €

Herkkutattikeitto (g,l)
Lisänä revittyä karitsaa
Creamy cep soup served with lamb rillette.

Merikrottia ja merilevää (l)
Paistettua merikrottia, rapukakkua ja vesikrassi-beurre blanc kastiketta.
Pan fried monkfish and seaweed served with crab cake and watercress beurre blanc.

Mustikka-Valkosuklaavanukas (g, vl)
Lisäksi mustikkamaitojäätelöä.
Blueberry and white chocolate Panna Cotta served with blueberry ice cream.

Viinisuositus | Wine recommendation
 22 € / 12cl |33 €/16cl

Rabl Grüner Veltliner, Austria
***
Prinz Von Hessen Riesling, Germany
***
Château Le Clou, France
Sémillon, Muscadelle, Sauvignon Blanc


Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.